Sobek

Een nieuwe versie, voor twee, van Bruno Cathala’s klassieker! Wees slim, zelfs sluw, om de beste partijen goederen te verkopen terwijl je je tegenstander de baas blijft. Maar pas op, je keuzes kunnen je bederven. En corruptie heeft een prijs…

De bouw van de tempel gewijd aan Sobek is in volle gang. Er ontstaat een grote markt naast de deur, en je koopmansgilde is vastbesloten daar voordeel uit te halen. Pak de beste goederen met alle middelen die nodig zijn, maar pas op voor je corruptie!

In Sobek voor 2 spelers moeten twee tegenstanders goederen verzamelen en verkopen om de meeste overwinningspunten te verdienen. Wanneer een speler een grondstof oppakt, kiest hij er één uit de opstelling van de Ankh counter en voegt deze toe aan zijn hand. Vervolgens legt hij de Ankh-fiche in de rij die is aangegeven door de tegel die hij zojuist heeft gepakt, en bepaalt zo de keuzes van zijn tegenstander.

Als hij genoeg heeft, kan de speler een partij van minstens 3 tegels van dezelfde soort verkopen. Deze tegels leveren hem aan het eind van het spel overwinningspunten op, afhankelijk van hun aantal en het aantal Scarabs dat ze bevatten. Maar spelers kunnen ook vertrouwen op de krachtige krachten van Characters om het tij te keren. Het draait allemaal om timing: analyseer de mogelijkheden van je tegenstander om de beste zetten te doen en het spel te winnen!

 

 23,50 Incl.BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Bekijk de video van Sobek !

Extra informatie

Gewicht 777 g
Afmetingen 20 × 20 × 5 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sobek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *