Ortus

Ortus is een tactische uitdaging voor twee geslepen geesten. Iedereen van 10 jaar en ouder wordt uitgenodigd om in de huid te kruipen van een legendarische Krijgsheer en het op te nemen tegen zijn levenslange rivaal in een wereld vol Fantastische Martial Arts.

 

Beide spelers krijgen de controle over 8 krijgers, getraind in 1 van de 4 elementen, van de onvoorspelbare Wind en het machtige Aarde tot het dodelijke Water en spirituele Vuur. Door het slim inzetten van waardevolle Energiepunten, goed positioneren van de krijgers en de juiste balans te vinden tussen agressie en defensie zal de speler na ongeveer een half uur spelen de winnaar zijn.
De leercurve voor dit spel is heel mild, door de splitsing van de spelregels in de Leerling en Meester-modus. Hierdoor kan vrijwel iedereen binnen 5 minuten kan beginnen met spelen. Er is altijd wel iets nieuws te leren in Ortus, de mogelijkheden zijn zo groot dat je nooit eenzelfde soort spel zult spelen.
De gameplay wordt verder vergroot door een keuze aan arenas (dubbelzijdig spelbord). Er is zelfs een handicap modus om nieuwe spelers een kans te geven tegen Ortus-veteranen.

NU BESCHIKBAAR !!!

 25,99 Incl.BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Bekijk hier de video met speluitleg van Ortus !

Extra informatie

Gewicht 734 g
Afmetingen 25,5 × 25,5 × 6,3 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ortus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *