The Isle of Cats Explore and Draw

The Isle of Cats: Explore & Draw heeft een gameplay zoals The Isle of Cats, maar met spelers die nu elke ronde een set kaarten kiezen in plaats van te trekken, en dan hun ontdekkingen op hun boot trekken.

Explore & Draw is een competitief, polyomino kat-plaats bordspel voor 1-6 spelers dat ideaal is voor een snelle pauze of om mee te nemen naar het huis van een vriend.

In het spel zijn jullie burgers van Squalls End op een reddingsmissie naar The Isle of Cats en moeten jullie zoveel mogelijk katten redden voordat de gemene Lord Vesh arriveert. Elke kat wordt vertegenwoordigd door een unieke vorm en behoort tot een familie, je moet een manier vinden om ze allemaal op je boot te laten passen terwijl je de families bij elkaar houdt.

Je vindt ook schatten, Oshax (speciale katten), en oude lessen die je een andere persoonlijke manier geven om punten te scoren.

Voltooi de lessen, vul je boot en houd de kattenfamilies bij elkaar om punten te scoren, en de speler met de meeste punten na zeven rondes wint.

 

 26,50 Incl.BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Bekijk hier de video met de spel uitleg van The Isle of Cats explore and draw.

Extra informatie

Gewicht 845 g
Afmetingen 26 × 19 × 5 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Isle of Cats Explore and Draw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *