Aanbieding!

Barpig The adventure Party Game and After Hours Lunchbox

BARPIG is een hilarisch competitief kaart-gebaseerd gezelschapsspel met sociale groepsactiviteiten en take-that elementen, en een dobbelsteen om de beurt te bepalen.

Geïnspireerd door spellen als Munchkin, Exploding Kittens, en Ring of Fire, voegt BARPIG zich bij deze grootheden als de varken-perfecte manier om elk feest op te vrolijken. Het spel draait om een groep avontuurlijke varkens die elkaar uitdagen in een middeleeuwse taveerne. BARPIG combineert een ongeëvenaard niveau van humor en humor met nieuwe spelmechanismen die alle spelers gedurende het spel blijven boeien. Dit alles in een uniek, zeer draagbaar, en tovenaarsachtig leuk spel.

De BARPIG Lunch Box bevat de ultieme combinatie van party games, BARPIG – The Adventure Party Game en BARPIG After Hours, vervoerd in een stijlvol praktische draagtas. De ultieme tool kit om elke avond met vrienden tot leven te brengen met knorren en gillen van BARPIG vreugde!

BARPIG – The Adventure Party Game is het onzalige resultaat van een one night stand tussen kaart-gebaseerde rollenspellen en een meestal belachelijk feest.

BARPIG After Hours neemt het Avonturen Partij Spel naar de donkere kant van de taverne als een stand-alone vervolgspel dat ook als een volledig modulaire uitbreiding kan dienen.

Deze eenvoudig te leren, op te pakken en te spelen party games combineren hilarische groepsstreken met take-that item kaarten en een dobbelsteen om de beurt te bepalen.

Oh, en er zullen varkens zijn!

Kaarten en spelregels zijn in het engels!

 

 29,95 Incl.BTW

2 op voorraad

Beschrijving

Bekijk hier de video met de speluitleg van Barpig!

Extra informatie

Gewicht 597 g
Afmetingen 18 × 14,5 × 5 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

,

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barpig The adventure Party Game and After Hours Lunchbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *