Caral

In Caral nemen alle spelers de rol aan van bouwmeesters, die in een ritmische cyclus van jaren piramides maken en daarbij de duur van elke cyclus beïnvloeden. Door het unieke voortgangsritme kunnen de spelers elkaar onder druk zetten. Krijg jij de goed in elkaar grijpende mechanica onder de knie om te winnen?

Tijdens het spel bevinden we ons meer dan 4500 jaar in het verleden, strijden we tegen elkaar en beleven we het oude Caral in zijn hoogtijdagen.

Caral zal je verrassen met een frisse spelervaring! Wat heel eenvoudig begint, ontwikkelt zich verrassend complex. Alpaca’s en grondstofkaarten geven je bijvoorbeeld meer flexibiliteit op het speltraject. Maar het opofferen van waardevolle kaarten in de jaarlijkse ceremonie kan je grote voordelen opleveren ten opzichte van medespelers. Het is allemaal een kwestie van tactiek!

Maak van Caral je eigen spel met verschillende modules waarmee je de complexiteit van het spel naar wens kunt vergroten (kroniekstijl) – waardoor Caral een spel wordt waar je zowel met je familie als met ervaren gamers van kunt genieten.

Franse versie !!! Taalonafhankelijk spel !!

Download hier de Engelstalige spelregels.

CRL_Rules_EN_PE_22-05-25_V01_Download[8247]

 61,00 Incl.BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Bekijk hier de video met speluitleg van Caral!

Extra informatie

Gewicht 2225 g
Afmetingen 29 × 29 × 8 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Type bordspel

Expert

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caral” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *