It’s a wonderful world – Ext. War or Peace

Deze uitbreiding is een campagne die de spelers in staat stelt een avontuur te beleven, gescript in 5 scenario’s die de spelers, collectief tijdens het spel, ertoe brengen keuzes te maken die het verhaal doen kantelen in de richting van vrede of wereldoorlog.

Aan het begin van het spel openen de spelers een enveloppe met daarin het verhaal, de speciale regels van het scenario en de extra kaarten voor dit scenario. Aan het eind van het spel krijgt elke speler verschillende beloningen, afhankelijk van of hij gewonnen of verloren heeft en afhankelijk van zijn eigen keuzes tijdens het spel (afhankelijk van het scenario).

Zo bouwt ieder zijn Erfgoed op over de 5 scenario’s. De winnaar van de campagne is degene die het laatste scenario wint.

De campagne biedt in totaal 6 scenario’s omdat er een aftakking is, afhankelijk van de keuze van de spelers in scenario 4.

Tijdens de campagne en na de campagne spelen de spelers kaarten vrij die het basisspel definitief kunnen verrijken. De Heritage-campagnes bieden de spelers dus de mogelijkheid om een verhaal te beleven en geleidelijk een mini-uitbreiding op het basisspel vrij te spelen die een nieuwe mechaniek biedt, een beetje zoals een Legacy, maar volledig her speelbaar omdat er geen wijziging van de uitrusting is.

De campagne is ook solo speelbaar.

Nu beschikbaar!

 

 

 17,95 Incl.BTW

2 op voorraad

Beschrijving

Bekijk hieronder de video voor it’s a wonderful world ext. war or peace!

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “It’s a wonderful world – Ext. War or Peace” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *