Aanbieding!

Coatl

Bij het bordspel Cóatl nadert de benoeming van de nieuwe Azteekse hogepriester. Kanshebbers voor de positie nemen deel aan een een prestigieus toernooi om indruk te maken op de goden. Maak de meest complexe en elegante Cóatl-sculpturen (een Cóatl is een gevederde slang) om te winnen en de felbegeerde titel van Azteekse hogepriester te verkrijgen.

Tijdens het spel creëren spelers Cóatls door kop-, romp- en staartdelen met elkaar te verbinden die voldoen aan de voorwaarden van de voorspellingskaarten die ze wensen te vervullen. Hoe meer voorspellingskaarten een Cóatl vervult, hoe meer punten deze scoort. Een Cóatl kan ook bonuspunten opleveren door te voldoen aan de voorwaarden van één van de tempelkaarten. Het spel is voorbij wanneer een speler zijn 3e Cóatl heeft voltooid, of wanneer de voorraad rompdelen uitgeput is.

De spelers strijden om zoveel mogelijk punten te scoren door waardevolle Cóatlsculpturen te maken. Aan het einde van het spel, wordt de speler met de meeste punten tot winnaar uitgeroepen.

Inhoud: 150 Cóatl delen, 54 Voorspellingskaarten, 15 Tempelkaarten, 1 Voorraadbord, 4 Spelersborden, 12 Offerfiches, 3 Voorraadzakken, 1 Startspelerpion, 1 set spelregels, 1 set solo-spelregels

NU BESCHIKBAAR !!!

 

 25,00 Incl.BTW

2 op voorraad

Beschrijving

Bekijk hier onder de video van Coatl ! Veel kijkplezier !

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Afmetingen 26,4 × 26,1 × 7,3 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Type bordspel

Hand management, Set collection

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coatl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *