Caper

Werf een eigenzinnig team van Dieven en rust ze uit met kleurrijke Uitrustingskaarten om op rooftocht te gaan in verschillende bekende Europese steden! Bewijs met Caper dat jij de beste dievenbende leidt.

In het bordspel Caper vormen de spelers een team van Dieven door het spelen van Dievenkaarten en Uitrustingskaarten. Het spel omvat 6 rondes waarbij in de oneven rondes Dievenkaarten en in de even rondes Uitrustingskaarten worden gespeeld. Tijdens een Dievenronde plaatsen de spelers verschillende Dieven op de Locaties. Tijdens een Uitrustingsronde leggen spelers Uitrustingskaarten op hun Dieven om hun invloed op een bepaalde Locatie te vergroten. Na het spelen van een kaart wisselen de spelers van hand – dus denk er nog even goed over na of je je tegenspeler die ene kaart wel gunt.

Het team van Dieven met de meeste Capers op een Locatie ontvangt de Beloning die bij die Locatie hoort. Sommige Dieven- en Uitrustingskaarten bevatten speciale Vaardigheden die de spelers kunnen helpen om extra Punten te verdienen. Spelers kunnen ook verschillende soorten Gestolen Goederen verzamelen die aan het einde van het spel punten opleveren. Uiteindelijk zal de speler van het team van Dieven met de meeste Punten de winnaar zijn.

Inhoud:
3 Dubbelzijdige locatiematjes
1 Caper-Catalogus
1 Scorebord & Rondetracker
23 Locatiekaarten
24 Dievenkaarten
48 Uitrustingskaarten
5 Referentiekaarten
4 Houten blokjes
10 Munten

 

 19,99 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk de video met de speluitleg van Caper !

Extra informatie

Gewicht 568 g
Afmetingen 20,5 × 20,5 × 4,5 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *