Arkham Horror The Card Game Revised Core Set

Arkham Horror: The Card Game Revised Core Set is een coöperatief levend kaartspel dat zich afspeelt in de vroege jaren 1900 tegen een achtergrond van Lovecraftiaanse horror. Terwijl onuitsprekelijk kwaad en onkenbare gruwelen onze wereld proberen binnen te dringen, werken één tot vier onderzoekers aan het ontrafelen van de geheimzinnige mysteries en samenzweringen voordat het te laat is.

Elke speler neemt de rol van een van deze onderzoekers aan en bouwt een kaartspel dat de vaardigheden en troeven van dat personage vertegenwoordigt. Tijdens je beurt kun je kaarten in het spel brengen, je onderzoeker van locatie naar locatie verplaatsen, op zoek gaan naar aanwijzingen om het verhaal vooruit te helpen, of een monster aanvallen – en hopelijk verslaan. Zodra alle spelers aan de beurt zijn geweest, verschuift de focus van het spel naar de machinaties van de Mythos, en zullen er nieuwe bedreigingen verschijnen die jij en je medeonderzoekers moeten aanpakken. Duurt het te lang, dan gaat de agenda van de vijand vooruit, wat tot een ongunstige afloop van het scenario kan leiden!

Wat is er nieuw in de Revised Core Set ?
Om eerlijk te zijn is er niets aan het spel zelf veranderd. Dit is nog steeds dezelfde Arkham Horror: The Card Game dat velen hebben leren kennen en liefhebben en geen van de kaarten die in de Revised Core Set zitten zijn nieuw voor het spel. De regels zijn hetzelfde, de campagne is hetzelfde, de ervaring is hetzelfde. Zelfs de kaarten zijn grotendeels hetzelfde, met als enige verschil de toevoeging van een handvol kaarten van een hoger niveau uit enkele van de eerdere uitbreidingen van het spel om nieuwere spelers meer opties te geven bij het uitgeven van ervaring.

De inhoud van de doos heeft een organisatorische upgrade gekregen, wat betekent dat het veel gemakkelijker is om specifieke kaarten te vinden dan voorheen. Elke onderzoeker is verpakt naast alle kaarten in hun voorgestelde start deck, en elk scenario heeft al zijn kaarten apart verpakt van de anderen, wat betekent dat alles wat je hoeft te doen om te beginnen is de decks schudden en je bent klaar om te gaan. Bovendien zijn er een aantal extra verbeteringen in de kwaliteit van het leven aangebracht, zoals nieuwe genummerde grondstof- en aanwijzing/bedreigingfiches en zelfs een leider-onderzoekerfiche!

 55,95 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk hier de video met de speluitleg van Arkham Horror The Card Game in samenwerking met Nox spellenzolder!

Extra informatie

Gewicht 1500 g
Afmetingen 29 × 25 × 8 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arkham Horror The Card Game Revised Core Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *