Orléans

Strategie is alles.

De Middeleeuwen: in Orléans en omgeving stelt iedere spelers zijn eigen gevolg samen uit boeren, handelaren, ridders, monniken, …

Je hebt je volgelingen en hun kwaliteiten hard nodig om je macht uit te breiden, ofwel door te handelen, als vakman of in dienst van de wetenschap. Ridders zorgen ervoor dat je meer acties kunt uitvoeren en ze zijn ook hard nodig om handelsreizen te begeleiden. In het dorp kun je vaklieden vinden die helpen bij de bouw van handelshuizen en die gereedschap kunnen maken. Geleerden zijn belangrijk omdat zij wetenschappelijke vooruitgang boeken. Tenslotte kan het geen kwaad om actief te zijn in het klooster, want met de hulp van monniken ben je minder aan het lot overgeleverd.

Je wilt altijd meer acties uitvoeren dan je kunt en er zijn vele wegen die naar je doel leiden. De kunst is om uit de verschillende spelelementen een combinatie te kiezen die het beste bij je strategie past.

Bekijk ook onze uitbreidingen Orléans voorspoed en belegering en Orléans Handel en intrige !

 48,00 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Hieronder kun je de video bekijken van de speluitleg van Orléans in samenwerking met Nox Spellenzolder !  Veel kijk plezier!

Extra informatie

Gewicht 1910 g
Afmetingen 31 × 22 × 7 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orléans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *