Heat: Pedal to the Medal

Het aftellen begint en plotselinge diepe brullen snijden door de lucht als alle auto’s van hun startlijn wegspringen; de Grand Prix is begonnen. Stof en wind razen langs je helm als je de eerste bocht ingaat. Als je je motor tot het uiterste drijft, val je bijna uit, maar door je grip op het stuur te verstevigen glijd je nog steeds als eerste door de bocht. Je hebt het voor elkaar!
Om vooraan te blijven, moet je je auto tot het uiterste drijven. Zal je auto de lange rechte stukken doorstaan of zal je motor het begeven in de laatste bocht omdat je te veel HEET hebt genomen?
Heat: Pedal to the Metal zet je in de bestuurdersstoel van intense autoraces. Je vecht voor je positie om als eerste over de finish te komen, terwijl je de snelheid van je auto moet regelen om niet oververhit te raken. Ervaar de spanning van een enkele race of gebruik het Championship System om een heel seizoen in één spelavond te spelen, waarbij je voor elke race je auto aanpast om de hoogste plek van het podium op te eisen.
Voeg legendarische automatische coureurs toe met de Legends Module zodat je solo kunt spelen, of voeg ze toe als extra tegenstanders in multiplayer games.

Engelstalig Spel!

 59,95 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk hier de video met speluitleg van Heat!

Extra informatie

Gewicht 2650 g
Afmetingen 30 × 30 × 10,5 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heat: Pedal to the Medal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *