Gloomhaven: Jaws of the Lion

Gloomhaven: Jaws of the Lion is een standalone spel dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van Gloomhaven.

Het spel bevat vier nieuwe personages – Valrath Red Guard (tank, crowd control), Inox Hatchet (ranged damage), Human Voidwarden (support, mind-control), en Quatryl Demolitionist (melee damage, obstacle manipulation) – die ook in het originele Gloomhaven-spel kunnen worden gebruikt.

Het spel bevat ook 16 monstertypes (waaronder zeven nieuwe standaardmonsters en drie nieuwe eindbazen) en een nieuwe campagne met 25 scenario’s die de helden uitnodigt om een zaak van mysterieuze verdwijningen binnen de stad te onderzoeken. Is het het werk van Vermlings, of is er iets veel sinisterders aan de hand?

Gloomhaven: Jaws of the Lion is gericht op een meer casual publiek om mensen sneller in de gameplay te krijgen. Alle moeilijk te ordenen kartonnen kaarttegels zijn verwijderd, en in plaats daarvan spelen de spelers op het scenario boek zelf, dat is voorzien van nieuw artwork dat uniek is voor elk scenario. De laatste toetredingsdrempel – het leren van het spel – is ook verlaagd door een vereenvoudigde regelset en een tutorial van vijf scenario’s die nieuwe spelers wegwijs maakt in de ervaring.

NU BESCHIKBAAR !

 45,00 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk hieronder de video met de speluitleg van Gloomhaven: Jaws of the Lion! Veel kijkplezier !

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gloomhaven: Jaws of the Lion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *