Dune boardgame Barnes & Nobles exclusive edition

Een Barnes & Noble exclusieve Editie! Bevat 3 exclusieve miniaturen: De Storm, De Worm en de Atoomexplosie.
Stel je voor dat je de krachten van een adellijke familie, gilde of religieuze orde kunt beheersen op een dorre planeet die de enige bron is voor de meest waardevolle substantie in het bekende universum.

Stel je voor dat je het script kunt herschrijven van een van de beroemdste sciencefictionboeken aller tijden. Welkom bij het veelgeprezen 40 jaar oude bordspel waarmee je de ongelooflijke wereld van Frank Herbert’s DUNE kunt herscheppen.

In DUNE wordt u de leider van een van de zes grote facties. Elke factie wil de meest waardevolle grondstof in het universum controleren – melange, het mysterieuze kruid dat alleen tegen hoge kosten op de planeet DUNE te vinden is. Zoals Hertog Leto Atreides zegt: Alles vervaagt voor melange. Met een handvol specerijen kan je een huis kopen op Tupile. Het kan niet vervaardigd worden, het moet gedolven worden op Arrakis. Het is uniek en het heeft echte geriatrische eigenschappen. En zonder melange zou ruimtereizen onmogelijk zijn. Enkel door het innemen van de verslavende drug kunnen de gilde stuurlui visioenen van de toekomst blijven ervaren, wat hen in staat stelt een veilig pad uit te stippelen door de hyperruimte.

Wie zal DUNE besturen? Kruip in de huid van een van de personages en hun krachten uit het boek en . . . Jij beslist!

NU BESCHIKBAAR !!!

 45,95 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk hieronder een video van Dune boardgame Barnes & Nobles exclusive edition!

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dune boardgame Barnes & Nobles exclusive edition” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *