Disney Villainous Bordspel

In Villainous neemt elke speler de controle over een van de zes Disney-personages, elk een slechterik in een andere Disney-film. Elke speler heeft zijn eigen schurkenkaart, speeldek, spelersbord en 3D-personage.

Tijdens een beurt verplaatst de actieve speler zijn personage naar een andere locatie op zijn spelersbord, neemt een of meer van de acties die zichtbaar zijn op dat veld (vaak door kaarten uit zijn hand te spelen) en vult vervolgens zijn hand aan tot vier kaarten. Kaarten zijn bondgenoten, items, effecten, voorwaarden en (voor sommige personages) vloeken. Je moet jouw kaarten gebruiken om aan jouw unieke winstvoorwaarde te voldoen.

Met een van de acties kun je een andere speler kiezen, twee kaarten van zijn speeldek trekken en vervolgens een van die op het bord van die speler uitspelen, waarbij hij twee van de vier actievakjes op een van de locaties van die speler bedekt. Het speeldek bevat helden, items en effecten uit de film van die slechterik en met deze kaarten kunnen andere spelers die specifieke slechterik dwarszitten. Enkel in het Engels ! Spelregels in het Nederlands hieronder te downloaden!

Villainous_Disney_Handleiding NL def

Inhoud:
6 borden, 6 schurk pionnen, 180 schurk kaarten, 90 lot kaarten, 84 munten, 1 ketel, 6 referentiekaarten, 6 schurk gidsen

NU BESCHIKBAAR !

 42,50 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk hier de video met de speluitleg in samenwerking met Nox Spellenzolder !

Extra informatie

Gewicht 1253 g
Afmetingen 27 × 26,9 × 6,9 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disney Villainous Bordspel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *