CELESTIA Ext. A LITTLE INITIATIVE

Nu kunt u het vliegtuig verlaten met de roeiboot. Er is echter maar plaats voor één, dus u moet de snelste zijn om aan boord te klimmen. Maar is alleen reizen wel altijd zo’n goed idee?

Als passagier, en door de juiste kaart te spelen, kun je aankondigen dat je aan een eenzame tocht in de Roeiboot begint als je voelt dat het tij zich tegen je keert! Wees echter niet te traag, er is maar één Rowboat per tocht beschikbaar! Beide schepen zullen dan om de beurt naar de volgende stad vliegen. Het beroemde Vliegtuig zal

eerst, gevolgd door de Roeiboot. De reis gaat door zoals gewoonlijk totdat beide vliegtuigen neerstorten. Elke Roeiboot, afhankelijk van de kaart die gebruikt is om aan boord te klimmen,

is uitgerust met hulpmiddelen waarmee de speler de dobbelstenen van een bepaalde kleur kan negeren en de gevaren die in het luchtruim op de loer liggen kan negeren!

De kapitein kan ook uitvaren en een laffe solotocht maken in de Roeiboot, waarbij het Vliegtuig wordt bestuurd door de volgende passagier, die het Vliegtuig gedurende de rest van de reis zal moeten besturen!

Met de nieuwe speciale kaarten in deze uitbreiding kunnen spelers een kijkje nemen in de hand van een andere speler, het commando teruggeven aan iemand anders of hun hand volledig veranderen. Bereid je voor op low blows, spanning en verrassingen in deze uitbreiding die de spelers meeneemt op een spannende reis!

 

 8,50 Incl.BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Bekijk hieronder de video met de speluitleg van het basisspel Celestia in samenwerking met Nox spellenzolder!  

Extra informatie

Gewicht 60 g
Afmetingen 9 × 6 × 1 cm
Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CELESTIA Ext. A LITTLE INITIATIVE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *