Atlantis Rising

Het eiland Atlantis, jullie thuis, is aan het zinken. Kun jij je volk op tijd redden?

Atlantis Rising is een spel waarin je met maximaal zes andere spelers moet samenwerken om burgers in te zetten in je thuisland, grondstoffen te verzamelen om een kosmische poort te bouwen die je volk kan redden. Werkers die dicht bij de kustlijn worden geplaatst leveren meer op, maar de kans is groter dat ze onder water komen te staan en de acties verloren gaan.

Elke beurt trekt elke speler een ongelukskaart die bepaalde locaties langs de steeds kleiner wordende Atlantis kustlijn onder water zal zetten, of op een andere manier jouw pogingen om je volk te redden kan ondermijnen. Dus moet je racen om de nodige grondstoffen te verzamelen om de poort te bouwen en van energie te voorzien, voordat het eiland voor altijd onder de golven verdwijnt.

Deze editie bevat geheel nieuwe illustraties en grafisch ontwerp, gemaakt om nog meer aandacht te vestigen op de thematische setting van het spel. De Athenians Attack fase is vervangen door de Wrath of the Gods fase, die meer strategische planning vereist en het gevoel van urgentie vergroot. In plaats van arbeiders in een Atlantische marine te plaatsen, moeten de spelers nu gezamenlijk besluiten om aan het eind van elke ronde een bepaald aantal tegels onder water te zetten. Om hen verder bij hun taak te helpen, zijn de bevoegdheden van de Councilor-speler uitgebreid en effectiever gemaakt, en is het kennisdeck eveneens herzien en uitgebreid. De variabele poortcomponenten bieden na het bouwen niet langer eenmalige bonussen, maar creëren nieuwe werkplekken waar spelers Atlantische werkers naartoe kunnen sturen om acties te ontketenen om hun eiland te helpen redden.

PAS OP DIT IS EEN PRE ORDER! BESCHIKBAAR VANAF APRIL 2022!

De voorraad dat je bij het product ziet is de bestelling die we bij de leverancier hebben gedaan.
Deze voorraad wordt verwacht!

Wil je ook nog een ander product bestellen? Dan kun je het beste 2 aparte bestellingen plaatsen! Niet van toepassing als je de producten komt ophalen! 

Bekijk de voorwaarden van Pre orders op onze FAQ pagina! 

 

 

 48,00 Incl.BTW

Beschrijving

Bekijk hier de video van Atlantis Rising!

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijdscategorie

Speeltijd

Taal

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Atlantis Rising” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.